Iconische witte woontoren

Opdrachtgever:Ballast Nedam
Project: The CoolTower – 284 badkamers
Locatie: Rotterdam

The CoolTower
Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The CoolTower. Een in het oog springende witte woontoren met een hoogte van 150 meter. Het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam bestaat uit circa 284 hoogwaardige twee-, drie- of vierkamerwoningen. Variërend in grootte van circa 50 tot 421 m2. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2.

Het SOHO van Rotterdam 
The CoolTower bevindt zich in een stoere woonomgeving en biedt gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafés, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

Tegelwerk 284 badkamers
De 284 badkamers van de luxe afgewerkte huur- en koopappartementen en penthouses in The CoolTower worden betegeld door Zeebregts. In combinatie met Woonlab en Kogros hebben we ook het meer/minderwerk verzorgd. De offertes voor de kopers zijn ook door ons uitgebracht. Vooraf hebben we diverse meerwerkopties uitgerekend om de kopers op voorhand een beeld te geven van de verschillende opties met de bijbehorende prijs.