Meesterwerk langs de Maas

Opdrachtgever: BESIX
Project: The Terraced Tower – 344 badkamers
Locatie: Rotterdam

The Terraced Tower
The Terraced Tower aan de oever van de Maas in Rotterdam is uniek. Een meesterwerk waar de appartementen speels verlopen. Er is keuze uit zicht op de stad of de rivier. De lichte en ruime appartementen met terras bieden de bewoners een schilderachtig uitzicht dat nooit gaat vervelen. The Terraced Tower biedt 86 koopappartementen en 258 huurappartementen.

Jachthaven 
Vanaf de Boompjes is er een doorkijk naar de charmante jachthaven aan de Hertekade. Op de begane grond bevinden zich voorzieningen die het aangenamer maken. Het zicht naar boven levert een mooi samenspel van terrassen op, waar elke bewoner zijn eigen invulling aan de buitenruimtes geeft. Parkeren is met 212 eigen plekken geregeld onder het gebouw, waardoor de auto’s uit het straatbeeld verdwijnen. Bomen en groen maken het plezierig om buiten te zijn.

Tegelwerk 344 badkamers
Zeebregts verzorgt het tegelwerk van de 344 badkamers in the Terraced Tower. Een mooi en uitdagend project met de specifieke uitdaging van binnenstedelijke hoogbouw. In combinatie met Woonlab en Kogros hebben we ook het meer/minderwerk verzorgd. De offertes voor de kopers zijn ook door ons uitgebracht.