Volledig verzorgde tegelkeuze-avonden

Opdrachtgever: ABB Bouwgroep
Project: 68 koopwoningen Brink 7 + 8 Ackerswoude
Locatie: Pijnacker

Tegelkeuze-avonden voor 68 kopers
Op steenworp afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt de sfeervolle nieuwbouw woonwijk Ackerswoude met twee woonmilieus; Brink en Landrijk. Voor de kopers van de 68 koopwoningen van Brink 7 + 8 Ackerswoude verzorgde Zeebregts op een maandag- en dinsdagavond in het najaar van 2017 twee tegelkeuze-avonden in de showroom van Raab Karcher te Waddinxveen.

Toekomstige wijkgenoten
Tijdens de drukbezochte avonden maakten de kopers niet alleen uitgebreid kennis met Zeebregts en de mogelijkheden van het tegelwerk voor hun nieuwe woning. Ook vonden de meeste mensen het leuk om hun toekomstige wijkgenoten alvast te kunnen ontmoeten. Na een korte presentatie konden de kopers de verschillende tegels en combinaties bekijken en hun vragen stellen.

Vervolgafspraken
Zeebregts had diverse tegelpakketten samengesteld, waaruit de kopers konden kiezen. Zij hadden daarbij de keuze uit verschillende stijlen, formaten en kleuren. Voor het grootste deel van de bezoekers, ruim driekwart van alle aanwezigen, boden de pakketten voldoende keuze. Met de overige aanwezigen werd een vervolgafspraak gemaakt om hun wensen door te nemen.