Van alle markten thuis

Als het om tegelwerken gaat, is Zeebregts van alle markten thuis. Wij zijn actief in de woningbouw en utiliteit, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor middelgrote en grote aannemers. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in tegelwerken voor (openbare) zwembaden. Onze belofte aan de markt: kwaliteit en innovatieve oplossingen, een persoonlijke benadering, eigen verantwoordelijkheid en korte lijnen.

Woningbouw

Zeebregts is sinds jaar en dag gespecialiseerd in woningprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, voor middelgrote en grote aannemers. Wij beschikken over de benodigde capaciteit en ervaring om grote projecten, inclusief projectvoorbereiding en projectmanagement uit te voeren. Ook kunnen we u helpen bij tegelkeuzetrajecten, door op te treden als partner en backoffice voor de showroom. Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid voor het tegelkeuzetraject.

Bekijk woningbouwprojecten

Utiliteit

Met een team van vaste tegelzetters en een flexibele schil is Zeebregts een veelgevraagde tegelpartner in de utiliteitsbouw. Niet alleen in Brabant, maar voor uiteenlopende projecten in midden en Zuid-Nederland. Enkele recente projecten zijn de Maastunnel in Rotterdam, het Centraal Station in Rotterdam en Eindhoven, het NAVO-hoofdkwartier in Brussel, de Frederikskazerne in Den Haag, het Erasmusziekenhuis in Rotterdam en het LUMC Ziekenhuis in Leiden.

Bekijk Utiliteitprojecten

Zwembaden

Het betegelen van zwembaden is een vak apart. Zeebregts biedt ervaring, expertise en continuïteit en kan bogen op een lange historie van vakmanschap. Wij bouwden mee aan openbare zwembaden in Dordrecht, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam en aan een saunacomplex in Goirle. Wij weten alles over grijpranden, rondingen, zitbankjes, molgoten, staanranden, afschotten en afwateringen. Van eerste idee tot en met perfecte oplevering, nazorg en onderhoud denken we met u mee.

Bekijk zwembadprojecten