Van alle markten thuis

Als het om tegelwerken gaat, is Zeebregts van alle markten thuis. Wij zijn actief in de woningbouw en utilitaire woningbouw, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor middelgrote en grote aannemers en ontwikkelaars. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in tegelwerken voor hotels en (openbare) zwembaden. Onze belofte aan de markt: kwaliteit en innovatieve oplossingen, een persoonlijke benadering, eigen verantwoordelijkheid en korte lijnen.

Woningbouw

Zeebregts is sinds jaar en dag gespecialiseerd in woningprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, voor middelgrote en grote aannemers. Wij beschikken over de benodigde capaciteit en ervaring om grote projecten, inclusief projectvoorbereiding en projectmanagement uit te voeren. Ook kunnen we u helpen bij tegelkeuzetrajecten, door op te treden als partner en backoffice voor de showroom. Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid voor het tegelkeuzetraject.

Bekijk woningbouwprojecten

Utilitaire woningbouw

Zeebregts is veelvuldig actief in de utilitaire woningbouw. Dankzij onze grote capaciteit zijn we in staat om op flexibele wijze omvangrijke projecten uit te voeren. We zijn gewend om binnenstedelijk te werken en zijn vertrouwd met de logistieke uitdagingen die dit vaak met zich meebrengt. Dankzij ons vakmanschap en lange ervaring leveren we de kwaliteit die kopers verwachten. Bovendien ontzorgen we utilitaire aannemers van A tot Z, inclusief de kopersbegeleiding.

Bekijk utilitaire woningbouwprojecten

Zwembaden

Het betegelen van zwembaden is een vak apart. Zeebregts biedt ervaring, expertise en continuïteit en kan bogen op een lange historie van vakmanschap. Wij bouwden mee aan openbare zwembaden in Dordrecht, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam en aan een saunacomplex in Goirle. Wij weten alles over grijpranden, rondingen, zitbankjes, molgoten, staanranden, afschotten en afwateringen. Van eerste idee tot en met perfecte oplevering, nazorg en onderhoud denken we met u mee.

Bekijk zwembadprojecten