Samen met u de bouw vooruit

Tegelwerk in koop- of huurwoningen, zwembaden of utiliteitswerken; Zeebregts gaat graag voor uw nieuwbouw- of renovatieproject aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis en maken graag een heldere offerte voor uw project.

Compleet en concurrerend

In onze offerte gaan we uit van de door u verstrekte informatie. U krijgt een complete en concurrerende offerte van eenheidsprijzen voor het leveren en aanbrengen. Andersom is ook mogelijk. U geeft aan wat het budget is, wij presenteren het hoogst haalbare afwerkingsniveau.

Nul-offerte

Als we voor u aan de slag gaan, bouwen we de nul-offerte op uit productomschrijvingen, hoeveelheden, eenheidsprijzen en verwerkingsinformatie. Als deze akkoord is, zorgen wij voor de rest. De nul-offerte vormt de basis voor de uitvoeringsstukken of als startpunt van een kopers- en of huurderskeuzetraject.

Jaarcontract

Als we een aantal projecten voor u hebben uitgevoerd, kan het wenselijk zijn om de samenwerking te bevestigen in de vorm van een jaarcontract. Wat we in een jaarcontract opnemen, wat niet en in welke vorm, bepalen we samen. Dat maakt ieder jaarcontract uniek. Samen de bouw vooruit!