Toonaangevend in tegelwerken

Zeebregts is toonaangevend in het realiseren van tegelwerken in de Nederlandse bouwsector. Wij zijn actief in de woningbouw, utilitaire woningbouw, zwembaden en hotels. Zeebregts hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid. Waardevolle relaties met collega's, partners en klanten vormen de basis van ons succes.

Samenwerken met een plus

Zeebregts kiest voor samenwerken met een plus; 1 + 1 = 3. Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk, maar voor u is het slechts een onderdeel van de totale afbouw. Daarom kijken wij verder en werken we samen met showrooms, producenten en collega specialisten. Dit vertaalt zich in meerwaarde voor professionals en klanten.

Faalkosten vermijden

Elk project start bij Zeebregts met een degelijke voorbereiding. Het keuzetraject en de uitvoering benaderen wij dan ook als een proces. Onnodige onderbrekingen van het proces leiden tot de beruchte faalkosten. Door een goede voorbereiding beheersen wij het proces optimaal en vermijden we zoveel mogelijk faalkosten.

Verwachtingen managen

Ondanks een gedegen voorbereiding in het voortraject, is en blijft het verwerken van tegels handwerk. Ook het product tegels en de ondergrond zijn onderhevig aan toleranties. Door opdrachtgevers vooraf goed te informeren, schetsen we een reëel beeld van het eindresultaat. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.