Zeebregts ontzorgt het tegelkeuzetraject

Samen met één of meerdere showrooms begeleiden wij het tegelkeuzetraject van uw kopers of huurders. Samen stellen we een planning op, waarbinnen de tegelkeuzes bekend moeten zijn. Onze nul-offerte is het uitgangspunt, zodat meerprijzen eenvoudig vastgesteld kunnen worden.

Wij regelen alles

Wij hebben veel ervaring in de presentatie van meerwerk en leggen u graag ons concept voor. De uitgangspunten bepaalt u zelf. Wij streven ernaar de klant al tijdens het showroombezoek een prijsindicatie te geven. Onze offertes zijn transparant en laten nooit lang op zich wachten. Kopersbegeleiding door Zeebregts betekent dat wij alles voor u regelen. U factureert alleen nog het meerwerk.

Aandacht voor uw huurders

Niet alleen voor kopers, maar ook voor huurders kunt u het tegelkeuzetraject volledig door Zeebregts laten verzorgen. Wij stellen voor uw huurders het ideale tegelpakket samen, al dan niet met meerprijzen voor luxere of meer uitgebreide tegelpakketten. Ook de registratie van de huurderskeuze kunt u aan onze professionals overlaten, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.