Vijf gebouwen van verschillende signatuur

Opdrachtgever: Ballast Nedam
Project: 177 appartementen
Locatie: Delft

Guldenwater
In de knusse binnenstad van levendig Delft werkt Ballast Nedam aan een prachtig nieuwbouwproject genaamd Guldenwater. Deze naam is een verwijzing naar de rijke geschiedenis van Delft. Het noordelijk deel van de Van Leeuwenhoeksingel werd in het verleden namelijk Gulde(n)water genoemd. Hier verrijzen zeven royale grondgebonden parkwoningen en 177 appartementen – huur en verkoop.

Vlindertuin met slingerpad
Guldenwater bestaat uit vijf gebouwen van verschillende signatuur. Door het grote project op te delen in kleinere eenheden, ontstaat er een goede voedingsbodem voor een levendig nieuw stuk Delftse binnenstad. Tussen de vijf blokken wordt een parkeergarage aangelegd met op het dek een gemeenschappelijke binnentuin. De tuin wordt ingericht als een vlindertuin met een slingerpad en een diversiteit aan beplanting.

Jaarcontract
Zeebregts verzorgt voor Ballast Nedam het tegelwerk van de 177 koop- en huurappartementen in Delft. Ook op het gebied van meer/minderwerk ontzorgt Zeebregts opdrachtgever Ballast Nedam. Beide partijen weten zo vooraf precies waar ze aan toe zijn en het zorgt voor een uiterst efficiënt werkproces.