Fantastische nieuwbouw woningen in Wateringse Veld

Opdrachtgever: ABB
Project: circa 300 woningen
Locatie: Den Haag

Haags Buiten
In Park van Buijsen worden in verschillende fases 208 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter gerealiseerd: geschakeld, 2-onder-1 kap en vrijstaand. Park van Buijsen staat voor natuurlijk en duurzaam wonen. Grote ramen, een veranda en het gebruik van natuurlijke materialen maken dat binnen en buiten één worden. Alle woningen zijn uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen en duurzame, sfeervolle en energiebesparende technieken.

Alles om de hoek
Wonen in Haags Buiten betekent ‘alles om de hoek’. Een groene, waterrijke omgeving met het centrum van Den Haag en het strand van Kijkduin of Scheveningen dichtbij. Den Haag, een stad met een rijke geschiedenis die alles in huis heeft: gerenommeerde musea, stijlvolle modewinkels, de beste speciaalzaken, fijne hotspots voor goede koffie en befaamde restaurants voor een heerlijke culinaire ontdekkingsreis.

Jaarcontract
Middels een jaarcontract met ABB verzorgt Zeebregts het tegelwerk van de circa 300 huur- en koopwoningen. Ook op het gebied van meer/minderwerk ontzorgt Zeebregts opdrachtgever ABB volledig. Beide partijen weten zo vooraf precies waar ze aan toe zijn en een efficiënt werkproces is hiermee gegarandeerd.