Ruim 200 gevarieerde nieuwbouw woningen

Opdrachtgever: Heijmans Vastgoed
Project: 208 woningen
Locatie: Pijnacker-Nootdorp

Park van Buijsen
In Park van Buijsen worden in verschillende fases 208 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter gerealiseerd: geschakeld, 2-onder-1 kap en vrijstaand. Park van Buijsen staat voor natuurlijk en duurzaam wonen. Grote ramen, een veranda en het gebruik van natuurlijke materialen maken dat binnen en buiten één worden. Alle woningen zijn uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen en duurzame, sfeervolle en energiebesparende technieken.

Dorp tussen steden
Aan het water, omgeven door volop natuurschoon en dicht bij belangrijke voorzieningen en grote steden; Park van Buijsen is ideaal gelegen en een echte droomlocatie in de Randstad. Park van Buijsen ligt in Pijnacker-Nootdorp, een groen dorp tussen steden op steenworp afstand van Delft, Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag.

Jaarcontract
Middels een jaarcontract met Heijmans Vastgoed verzorgde Zeebregts het tegelwerk van de 208 koopwoningen. Ook op het gebied van meer/minderwerk heeft Zeebregts opdrachtgever Heijmans ontzorgd. Beide partijen weten zo vooraf precies waar ze aan toe zijn en het leidt tot een zeer efficiënte workflow.